Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Visual editor doesn’t work


  • brahman111
    Participant

    @brahman111

    Hi guys,

    From some days ago I realised that in the forum of my courses visual editor doesn’t work and in the reaplying area is simply showing html editor as I am showing in this picture: http://i63.tinypic.com/15cyold.png

    Before It was working perfectly but all of the sudden something changed, I am using TinyMCE, just in case that gives more information.

    Actually I realised that in this forum from BBpress is happening the same, now I am writting and it doesn’t show a regular visual editor..

    ¿Is there any way to fix this?

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • steve01351
    Participant

    @steve01351

    I’m having exactly the same problem. I’d LOVE a solution. *I* as the admin can make a post – submit it – then click on the EDIT button underneath the post and the visual editor comes up, but that’s not a solution for everyone else. They just get frustrated and leave. (oh, this is http://notdos.com , WordPress version 5.2)

    Thanks

    Steve


    steve01351
    Participant

    @steve01351

    I found a solution. (so far, anyway). Just download install the plugin “Enable TinyMCE Visual Tab”. It SEEMS to be working fine. 🙂


    brahman111
    Participant

    @brahman111

    Hey Steve!

    I don’t find that plugin anywhere, would you mind to send me the link?

    Because even when I check from my wordpress doesn’t show up.

    Thank you!


    steve01351
    Participant

    @steve01351


    steve01351
    Participant

    @steve01351

    You’re welcome. 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar