Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

lost translation of forum


  • vizcano
    Participant

    @vizcano

    i have a personalized translation of forum, i was told to put it in a folder on my theme so everytime bbpress updates languages mine wouldnt be afected, it was working fine until last update. it made changes on the translation, and it wont change the translation for mine

    can anyone help me?

    thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • This behaviour changed in WordPress 4.6, it now loads WP’s translations first by default

    See https://core.trac.wordpress.org/ticket/37819 as there is a proposal that will address the issue, if you like you can also click “Watch this ticket” and you’ll get emails when there are new updates on the ticket.


    vizcano
    Participant

    @vizcano

    Thank you@netweb i read it i don’t understand all the things they talk about. I’m not sure there was a solution, can you take a look for me and tell me if there is a way to solve this? And if there is a way… can you tell me how to do it in simple words?
    Thanks

    Currently there is no solution, wait for a reply on that Trac ticket that you replied to and we will see what happens.


    vizcano
    Participant

    @vizcano

    @netweb i found a solution!!!

    installing a plugin called WPT Custom Mo File

    it woulb be better not to need a plugin but it was the only solution i could find

    i hope this helps other

    Thanks a lot netweb!

    Awesome, glad there is a solution that works now 🙂


    vizcano
    Participant

    @vizcano

    @netweb can you help me with my other post?

    see here:

    help wrong display of topic

    thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar