Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum no load the entire “Post Area” – Broken Theme


  • Arutam
    Participant

    @arutam

    Hi,

    I am having an issue with the style of bbPress Forum. I did the plugin process (active/desactive) but nothing. So, I switched the theme to “Twenty Fifteen” and the forum appears perfect. I suppose is a css error maybe?

    How my website looks:

    (It happens only with “Video” forum)

    http://www.imagebam.com/image/b3c5fb448858725

    Please, could anybody advice about it?

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • Robkk
    Moderator

    @robkk

    There could be a plugin that affects TinyMCE that could be causing this issue. Try some plugin troubleshooting.

    Troubleshooting

    I could also check out your theme if you tell me what it is.


    Arutam
    Participant

    @arutam

    Hi,

    I am pretty sure that is a theme error. The wp bug show this:

    Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /home/public_html/fakedomain.com/wp-includes/functions.php on line 3622

    Do you have any idea what is it?

    I contacted the author, but he doesnt know how to solve yet.

    Regards,


    Robkk
    Moderator

    @robkk

    Just ignore that error, it might be caused by something other than bbPress.

    bbp_setup_current_user was called incorrectly

    If you did not try the plugin troubleshooting already, do so.


    Arutam
    Participant

    @arutam

    Thanks @Robkk I solved it whit Theme Developer, the problem was with the theme…

    Regards,

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar