Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Blocked message after login – Mobile ONLY

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

  • djhorne
    Participant

    @djhorne

    @casiepa I have seen that you have helped similar issues – would you be kind enough to have a look

    Hi @djhorne,

    Never seen that one before to be honest…

    I would just think of:
    1. Your theme is not fully supporting mobile? But you say you tested other themes.
    2. You have Jetpack? There is a setting in the ‘Writing’ tab where you can ‘Optimize your site for smartphones’. Maybe it’s switched off?

    That’s the only thing I’m thinking off.
    Also please make sure to switch to https, because you are asking for login/password on a standard http and security wise, that’s not really a good thing!


    djhorne
    Participant

    @djhorne

    @casiepa

    Thanks for coming back.

    So I my theme is mobile optimised – and have tested others

    I have run test using Google Inspect and I get

    Request URL: http://www.getswing.co.uk/wp-login.php
    Request Method: POST
    Status Code: 403 Forbidden
    Remote Address: 46.30.215.105:80
    Referrer Policy: no-referrer-when-downgrade

    When I run it on a responsive sit using Google Inspect – I get in

    Request URL: http://www.getswing.co.uk/wp-login.php
    Request Method: POST
    Status Code: 302 Found
    Remote Address: 46.30.215.105:80
    Referrer Policy: no-referrer-when-downgrade

    When I use http://www.getswing.co.uk/wp-admin/

    It works on mobile


    djhorne
    Participant

    @djhorne

    I have just tried logging in deactivating BBPress and it works!


    djhorne
    Participant

    @djhorne

    Sorry – tried again this morning on iPhone 7 and it failed again!

    Any suggestions?

    @casiepa


    djhorne
    Participant

    @djhorne


    djhorne
    Participant

    @djhorne

    Any suggestions?

    @casiepa

    Sorry to chase

    I have no solution unfortunately. And reminding is not chasing 🙂

    You don’t have any code snippets added in a function.php that you forgot to deactivate when deactivating all plugins?

    I’ve just created the user testtest on the site

    I can login successfully using the following 3 methods:
    • Using Chrome on my desktop
    • Using Chrome emulating an iPhone 7+
    • Using my iPhone 7+ directly

    Using the above 3 methods worked successfully logging in at *both* these URLs:
    http://www.getswing.co.uk/wp-login.php
    http://www.getswing.co.uk/forums/

    The only other things I can suggest is checking with your webhosting if you have any firewall applications or rules that might be the cause of this.

    p.s Feel free to the delete the testtest account I created

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar