fleurhughessaqn (@fleurhughessaqn)

Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • fleurhughessaqn
    Participant

    @fleurhughessaqn

    Sadly not! I still can’t see this reply anywhere on the system so can’t see how to approve it!


    fleurhughessaqn
    Participant

    @fleurhughessaqn

    So far I am the only one who has made a topic, but others have left replies without a problem. The forum is fairly new and not very busy at the moment. Generally when people post replies they just appear – I had one other that was pending because it had a couple of links in it, and I was able to approve that one ok (though there was no notification that there was something pending). This is the only time this has happened, where I can’t see it pending or access it anywhere.
    Thanks for your help!


    fleurhughessaqn
    Participant

    @fleurhughessaqn

    Yes, it’s all replies in all forums (I only have one on the site) from all dates. Thanks


    fleurhughessaqn
    Participant

    @fleurhughessaqn

    Thanks Robin. The link in the email takes me to the thread on the forum, but there’s no sign of the mysterious reply. I can’t paste a screengrab of my ‘all replies’ page, but the only filters at the top are all, mine and published – no drafts, pending or spam filters show at all.


    fleurhughessaqn
    Participant

    @fleurhughessaqn

    None – based on the other posts I checked and I do have Akismet installed but not active. Others I have are Limit Login Attempts, Jetpack and Google Analytics, which I don’t think should be affecting it!
    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)