Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

When i click on any forum it brings me to a missing page


  • Jive Dig
    Member

    @jive-dig

    I’m just setting up a test forum, and i quickly made 2 forum titles.

    When i click on either i get an Error 404 – Not Found

    Whats going on?

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)

  • zaerl
    Participant

    @zaerl

    Provide a link to your forum please.


    zaerl
    Participant

    @zaerl

    Provide a link to your forum please.


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig


    deadlyhifi
    Participant

    @tomdebruin

    Has your .htaccess file updated when you updated your permalink settings?


    deadlyhifi
    Participant

    @tomdebruin

    Has your .htaccess file updated when you updated your permalink settings?


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig

    the .htaccess file still has this:

    AddType x-mapp-php5 .php

    Also, on the main page of the Dashboard. . . i get this:

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 214

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 194

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 174

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 244

    This is basically a fresh install forum too. I barely changed anything besides the theme and the Title/Sub-title


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig

    the .htaccess file still has this:

    AddType x-mapp-php5 .php

    Also, on the main page of the Dashboard. . . i get this:

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 214

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 194

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 174

    Warning: Division by zero in /homepages/26/d343337235/htdocs/bbpress/bb-includes/functions.bb-statistics.php on line 244

    This is basically a fresh install forum too. I barely changed anything besides the theme and the Title/Sub-title


    zaerl
    Participant

    @zaerl

    Maybe there are some problems with mod_rewrite. Try to deactivare pretty permalink from http://www.tenttalk.com/bbpress/bb-admin/options-permalinks.php


    zaerl
    Participant

    @zaerl

    Maybe there are some problems with mod_rewrite. Try to deactivare pretty permalink from http://www.tenttalk.com/bbpress/bb-admin/options-permalinks.php


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig

    That was it!

    I have it set to “none” now. . .

    What kind of trickery to get it to work as “name-based”?


    Jive Dig
    Member

    @jive-dig

    That was it!

    I have it set to “none” now. . .

    What kind of trickery to get it to work as “name-based”?


    zaerl
    Participant

    @zaerl

    Create at least one post and the division by zero will disappear.


    zaerl
    Participant

    @zaerl

    Create at least one post and the division by zero will disappear.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar