Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Undefined index error


  • Martin J
    Participant

    @mocha365

    This shows up for me…

    “Notice: Undefined index: forum_id in D:\xampp\htdocs\rp\wp-content\plugins\bbpress\includes\forums\template.php on line 767”

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • Robin W
    Moderator

    @robin-w

    can we have a bit more info? – eg is this all your site shows – errors and stops, or does it only appear on certain screens or when performing certain actions etc.


    Martin J
    Participant

    @mocha365

    Greetings.

    bbPress Version 2.5.14
    Only shows if I have debug on, and noticed this on the main “forums” page. I should also mention that this started to show when I activated the bbPress Toolkit plugin Version 1.0.12

    But when I noticed the error message related to a bbpress includes file, I thought I would post this.


    Robin W
    Moderator

    @robin-w

    can you just (as a brief test) deactivate the toolkit plugin and see if the error goes away.
    then come back


    Martin J
    Participant

    @mocha365

    I just did that actually….didn’t see the notice until I activated the bbpress toolkit plugin previously. If I disable it, then it goes away. If I turn off debug in config, the message goes away.


    Robin W
    Moderator

    @robin-w

    ok, it is an issue with that plugin. Pascal is the plugin author

    @casiepa can you debug this one ?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar