Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Malformed header from CGI script: ERROR – Unable to submit article


  • Krzysztof Radzikowski
    Participant

    @damador1

    when replying or posting new thread i got following errors

    Malformed header from CGI script: ERROR – Unable to submit article. Status: 302 Set-Cookie: wfvt_806150073=573c73d31b23f; expires=Wed, 18-May-2016 14:23:23 GMT; Max-Age=1800; path=/; HttpOnly Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Content-Type: text/html; charset=UTF-8 X-Pingback: ….arsenal.org.pl/xmlrpc.php Location: ….arsenal.org.pl/forums/topic/nowe-funkcje-forum-i-strony-arsenalu/#post-24682

    Malformed header from CGI script: ERROR – Unable to submit article. Status: 302 Set-Cookie: wfvt_806150073=573c8eb94cab0; expires=Wed, 18-May-2016 16:18:09 GMT; Max-Age=1800; path=/; HttpOnly Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Location: ….arsenal.org.pl/forums/topic/adsgsaegh/

    (changed http:// to …. because my previous submit was accepted )

    the post are added and are show on page reload …

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • Robin W
    Moderator

    @robin-w

    suggest you try re-installing

    or

    bbPress is tested with wordpress default themes. It maybe a conflict – you need to check plugins and themes

    It could be a theme or plugin issue

    Plugins

    Deactivate all but bbpress and see if this fixes. if it does, re-enable one at a time to see which is causing the error.

    Themes

    If plugins don’t pinpoint the problem, as a test switch to a default theme such as twentyfifteen, and see if this fixes.


    Krzysztof Radzikowski
    Participant

    @damador1

    You were right … and the winner is “Instant Articles for WP” 🙂 thought that was caused by bbpress but further testing also saw troubles with Envira and ACF … seems that all custom post” have problems now 🙂


    Robin W
    Moderator

    @robin-w

    great – glad you’re fixed !

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar