Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forums gone from dashboard


  • incakola100
    Participant

    @incakola100

    So I had the plugin installed, removed it for some reason. Reinstalled it and now I can’t acces the forum in the dashboard. There where those 3 tabs and now they are gone. Can’t do anything in settings either cause the forum there is gone too.

    Forum can still be visited on the website forum.

    website

    Thanks for help in advance

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • Pascal Casier
    Moderator

    @casiepa

    If you have already deactived all plugins except bbPress and switched to a default theme and you still do not see ‘Forums’, ‘Topics’ and/or ‘Replies’, then please try this in Settings > Forums (check after every step if you find the options back on your dashboard):
    – ‘Settings > Forums’ : (de)activate ‘Anonymous posting’, save, (de)activate it again to get back to your original setting, save
    – ‘Settings > Forums’ : (de)activate ‘Auto role’, save, (de)activate it again to get back to your original setting, save
    – Deactivate the bbPress plugin, then reactive the bbPress plugin
    – ‘Tools > Forums > Repair Forums’ : Remap existing users to default forum roles, click ‘Repair Items’ (WARNING: Make sure to have multiple admins in case the keymaster role would disappear from one account)

    Pascal.


    incakola100
    Participant

    @incakola100

    Seem like the plugin “WP native dashboard” was interfering with it


    Pascal Casier
    Moderator

    @casiepa

    Seeing the support forum, others also have identified this one as not working correctly with bbPress.
    Pascal.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar