Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

wrong navigation current_page, need CSS help


  • robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    I’ve seen this bug in a few places on the site.

    I have the wrong navigation page highlighting when on my forum. I know there is a CSS work around but I can’t seem to find where.

    The site is located at http://dev.itarsenal.com
    username & pass
    outsidesupport
    changethis12

    Please go to forum, and you’ll see what I mean, any help much appreciated.

    -r

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

  • robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    Bump, would really love some support on this.


    ronthai
    Participant

    @ronthai

    I looked at this a few days ago and I and probably others also have not got a clue what you are talking about.

    You give a user/pwd, why? There is not place to login in.
    Just a header logo with a strange link to the same page and very large text and a footer with a link to another site.


    FreeWPress
    Participant

    @freewpress

    click here :D http://dev.itarsenal.com/forums/ it is most simple link :P


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    ronthai, I’m not sure what you’re looking at but this is what that page looks like. http://bit.ly/1f4AWyb

    The login form is on the right. You can use the link to go directly to the forums page that FreeWPress used, and then login, same thing.

    Thank you for checking it out, this navigation highlight issue is driving me crazy.


    ronthai
    Participant

    @ronthai

    Strange, I just never got to see the right bar with the login, but now I can see it.

    But I don’t know what you mean with the navigation highlight.
    All you links (breadcrum, forum, sub-forums,topics) are a middle blue color and get just a little bit lighter when hovering over them.


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    click form then you’ll see : )


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    *forum


    ronthai
    Participant

    @ronthai

    I still don’t see any “wrong” color links.
    This is what I see (3 pages partial views)
    1. after login: http://img706.imageshack.us/img706/5176/x9mb.jpg
    2. main forum: http://img62.imageshack.us/img62/7595/v84r.jpg
    3. topics: http://img43.imageshack.us/img43/2623/ni4f.jpg

    Also, not sure if you intended, but the user/pwd you gave, gives access to the WordPress admin area as FULL Admin. I could create, delete anything.


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    I know, it’s a demo site.

    See the screen shot you sent for topics, your in the forum butattopthenav that is highlighted it articles, shows it right in the picture.

    -r


    ronthai
    Participant

    @ronthai

    You are saying it looks right for me, but not for you. Then maybe this is the issue you have:

    If you are using IE as a browser,
    it needs a hard/forced refresh after every css edit: CTRL+F5

    FireFox, does not need hard/forced refresh


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    Hmm You are not understanding, this picture will make it clear.

    It is not right for everyone.

    When you click on the menu item Forum, and are brought to the Forum page, the incorrect page is then highlighted.

    See here with arrows to show you what I mean: http://bit.ly/1gZvkXd

    What SHOULD be happening, is that Forums should be highlighted as that is the correct page, and what the site loading for the current page.

    I see on this thread http://bbpress.org/forums/topic/navigation-problem-current_page_item-not-set-for-forums-in-navigation-tabs/ someone had tried to solve it using CSS, to force highlighting the correct menu item, but I am having trouble with that, and looking for assistance.

    -r


    ronthai
    Participant

    @ronthai

    Yes, now I see it, but have no idea, but looking at the link you gave ..

    body.bbPress should be body.bbpress for one (no CAPITAL B)
    You could try the ” ! important ” attribute with it just before the “;”

    and what the “>” are doing in the css, is something I have never seen

    But since the menu does not come from bbPress, but from the WP side, maybe you should look there.

    Sorry, could not be of more (any) help

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.