Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

WordPress 3.4; /forums extremly slow


  • thefairystamp
    Member

    @thefairystamp

    Hey,

    I tried the last few days to figure out, what I did wrong. On my test version of WordPress I installed bbpress for development. Everything is working fine there.

    For the customer, I installed the latest WordPress 3.4 Release Candidate. But when I tried to call */forums, the request slows down and All I get is the theader element. I can get to single forums, topics etc, but I cannot see the whole forums.

    Any Idea how to solve this?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • thefairystamp
    Member

    @thefairystamp

    /push – it is very important for me to solve this problem, but I’m absolutely clueless. I updated today from RC1 to RC3 and still have the same problem.

    Check your error logs. Try turning wp_debug on and see if that spills any problems.


    Steve
    Participant

    @steveatty

    What I found was that going to a specific Post was OK but the further and further up the Forum tree I went the slower it got until eventually it dies with:

    [13-May-2012 14:13:33] PHP Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in /webstuff/wordbooker/wp-content/plugins/bbpress/bbp-includes/bbp-forum-template.php on line 554

    [13-May-2012 14:14:10] PHP Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in /webstuff/wordbooker/wp-content/plugins/bbpress/bbp-includes/bbp-forum-template.php on line 173

    I actually raised this over on the main WP forums back in May because here always seems to be over-run with spam but I guess no-one checks over there.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.