Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

User profiles: Topics Created and Replies don't show up for me either

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Try this at the bottom of your  CSS file:

    #bbpress-forums .bbp-user-section ul.bbp-topics
    float: left !important;
    }


    mamasaywhat
    Participant

    @mamasaywhat

    Nada :(

    Thats strange, I checked out your profile topics page in firebug and added a float left at this section:

    #bbpress-forums ul.bbp-lead-topic, #bbpress-forums ul.bbp-topics, #bbpress-forums ul.bbp-forums, #bbpress-forums ul.bbp-replies {

    border: 1px solid #EEEEEE;
    clear: both;
    float: left; // Added this
    font-size: 12px;
    margin-bottom: 20px;
    overflow: hidden;

    }

    and when I did so it got visible.

    Try this instead at the bottom of your style.css:

    #bbpress-forums ul.bbp-topics { float: left !important; }

    Oh, I see I forgot a “{” in my first code….it should be:

     

    #bbpress-forums .bbp-user-section ul.bbp-topics {float: left !important;}

    It’s a Firefox problem. All other browsers should show it correctly. Will be addressed in 2.3.

    Until then, this should fix it.


    .bbp-user-section {
    overflow: auto;
    }

    Hmm, tried overflow:auto on .bbp-user-section, but it didn’t work. The stuff I posted above worked for me at AppGlobe:

    Try it with firefox here:

    http://appglobe.com/forums/users/martin/topics/

    …I think I’ve added a width of 100% as well as W3c suggests.

     

    I got it to work in firefox by adding this when I had the same problem at appglobe.com:

    #bbpress-forums .bbp-user-section ul.bbp-topics {

    float: left !important;

    width:100% !important; /*forgot this one on my last post @mamasaywhat */

    }

    Try that or the code above by Jared Atcihison and it should work in firefox.


    mamasaywhat
    Participant

    @mamasaywhat

    Thanks guys – what ended up working was putting BOTH of those codes in the css. One or the other alone didn’t do anything. CSS is weird haha. Anyway, problem solved, looking forward to the next update!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar