Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Topic Content Missing, but Replies Show?!


  • robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    Hi,

    I’ve hit an issue that is critical for my site to function, and can’t figure out where to go to fix this. If you are a service professional, please let me know, I’d be happy to pay for a fix.

    We launched our site, and have found a weird bug where users who have the Site Role – Subscriber [through Contributor] and Forum Role – Participant [through Keymaster] which is most everyone CANNOT view any original topic posts, only replies if any. Even if you are user who is creating the topic, once you hit submit, you’re brought to your topic, and you cannot see the topic content any longer. Here’s a snapshot of what you do see: http://bit.ly/1ctPQv7 [replies are shown, but the actual topic content which goes above the replies is missing]

    Here’s the same post as viewed from a User set as an Administrator: http://bit.ly/NzMu4K [notice the original topic content and controls that are visible]

    The only user type who can see the topic post content is Administrators, which certainly isn’t workable for a forum!

    Please help, and contact me if you are a support professional with this forum software. Where do I look for what could be causing this?

    This makes no sense, and I can’t figure out how to fix this. I am willing to provide username and password to any individuals that can help troubleshoot. The site is protected with wishlist so you won’t be able to view the forums without access, it can be located at http://mbicoachspot.marthabeck.com

    Wordpress 3.8
    BBpress 2.5.3
    BuddyPress 1.9.1

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • Robin W
    Moderator

    @robin-w

    ok, suggest you start by running a forum repair – probably not the cause, but would eliminate

    dashboard>tools>forums>repair – run one at a time

    Then I’d be looking at a conflict in plugins. Disable all plugins except bbpress and see if you still have the issue. If it goes away, re-enable plugins one at a time to work out which is causing the conflict. If that doesn’t work, switch to a default theme (say tewentytwelve) and see if that fixes it.


    robgranholm
    Participant

    @robgranholm

    Thank you for the suggestions.

    Repairs did nothing
    Theme change back to 2014 did nothing.

    Deactivating Wishlist showed the content. I monkeyed with Wishlists settings, making sure no protection was on the page, removing topics from it’s custom post type of content available for protection, etc.

    No dice, still hides JUST the topic content, very odd. I’ve reached out to their support but can’t count on anything, any other suggestions on digging through how to fix it, now that I’ve at least narrowed down a possible cause?


    Robin W
    Moderator

    @robin-w

    try :

    http://jobs.wordpress.net/

    someone should pick this up and help you

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.