Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Themes not visible in Firefox 2.0 but visible in IE 7.0

  • I followed the discussion in “Updated to Desmond But Theme Not Working”, however the proposed solutions are not working for me.

    I have a IIS 6.0, windows 2003 server, MySQL 5.x and PHP 5.0 installation. Both directories “my-templates/” and “my-plungins/” are in the bbpress root. The “patch-to-URL.php” plugin is inside the “my-plugins” folder.

    When looking at the source code in Firefox 2.0 I get

    “<link rel=”stylesheet” href=”http://129.82.32.135forums/my-templates/kakumei/style.css” type=”text/css” />” (notice the “” before forums) and inside the admin section for the forum the themes previews are not visible, tough their names and the options to select are present.

    However when using IE 7.0 the source code I get

    “<link rel=”stylesheet” href=”http://129.82.32.135/forums/bb-admin/style.css” type=”text/css” />” and the themes previews are visible.

    Any ideas how to fix this errors. Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Maybe one of these threads will help?

    http://bbpress.org/forums/topic/895?replies=11

    http://bbpress.org/forums/topic/988?replies=4

    http://bbpress.org/forums/topic/816?replies=13

    I don’t think I have seen a definitive answer to why this happens or how to fix it, so the best I can do is point you to some threads that sounded similar to me.

    IE can figure out what to do with the backslash in the path, but Firefox does not, which is why it works in IE but not FF.

    You must edit bb-includesfunctions.php. Insert as last statement before return following line to replace backslash into slash:

    $r = str_replace(‘\’, ‘/’, $r);

    Thank you for the help. I tried the plug in proposed by Tren

    and the solution at http://bbpress.org/forums/topic/988?replies=4#post-6373. Only Charly54’s solution worked (Thank you Charly54), but only partially. The solution works with the default theme (Kakumei). I downloaded Bloody Gray 1.1 by Aditya Naik, removed Tren’s patch-to-URL plugin, Kakumei still works, I can see the preview of “Bloody Gray” in the Admin/presentation page. Once “Bloody Gray” is selected as the theme Firefox 2.0 show nothing and no code. When looking at the same page in IE 7.0 I get `<!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN”>

    <HTML><HEAD>

    <META http-equiv=Content-Type content=”text/html; charset=utf-8″></HEAD>

    <BODY></BODY></HTML>`

    An empty page!. Thank you for you help, I will get another theme and try to understand what is happening, looks like many have struggle with this issue.

    I added Charly54’s code at line 2113 at the end of the function bb_convert_path_base. Finally solved the problem I had getting the theme working.

    If Charly54’s solution is required to get the bbPress forum working, why isn’t it built into the functions.php? Maybe we can add this to short-term enhancement list?

    Brian

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.