Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Reply to forum option in bbPress


  • first_j
    Participant

    @first_j

    Just downloaded the bbPress for the forum option and trying to mess with it before I can tell my company to use it. Able to create forum and topic and link them to each other. Also, able to embed the forum in a page. Now everything is set up on the forum for public and open, but when I visit the forum to test it, it won’t let me reply to it.

    I am doing this in a different browser and not logged in on that browser so that doesn’t mess it up. Please help.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • rrtryon
    Participant

    @rrtryon

    Hello,
    I am having the exact same problem.

    2 weeks ago I had downloaded the forum and was able to have others test it and it worked fine without anybody having to register.

    However, now that is not the case. I have gone to forum settings and made sure that I unclicked the ‘anonymous posting’ box, making it possible for anybody to post (Theoretically).

    I have also gone to the “Discussions” settings and unclicked the box “users must be logged in and registered to comment).

    Originally when I uploaded the forum, people who replied had to enter their name, email and optionally their website. That was fine. Where did it go? I can’t recall if there has been an upgrade since then.

    My site is http://www.cclhdn.org and you can see “MEMBER FORUM” on the top menu (far right).

    I use Suffusion theme, and have also recently dowloaded Askimet and bbPressCaptcha. However, the problem was there before I did this. Also, I can’t figure out how to use bbpressCaptcha with bbPress, but maybe that will come when people can actually respond.

    I would really appreciate some help with this, I’ve been trying to fix this for about 3 days now and need it to be done by the time of a newsletter launch this Thurs!

    Thanks,
    Rebecca


    trempphotos
    Participant

    @trempphotos

    I have this same problem and can’t find a solution anywhere. I can add a topic but when I click the topic there is no option to reply. Here is my site: http://hbsu2.org/forums/forum/hbsu2-leader-forum/

    Currently set to anyone can post so that hopefully someone can help me out here!


    trempphotos
    Participant

    @trempphotos

    I have this same problem and can’t find a solution anywhere. I can add a topic but when I click the topic there is no option to reply. Here is my site: http://hbsu2.org/forums/forum/hbsu2-leader-forum/

    Currently set to anyone can post so that hopefully someone can help me out here!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.