Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Post content not displayed after update to 1.0.1

  • hi,

    I upgraded from bbpress-0.9.0.4 to bbpress-1.0.1, it all went smooth, the only problem is now, that the post content isn’t showing up, I tried also with the original theme, no change.

    In the database the content is still there.

    edit: and also in the bb-admin I can see the post content.

    I did the upgrade, before on another installation, and it all worked out, so I’m a bit clueless now, what the problem is in this case.

    link to the forum wich isn’t working: http://tinyurl.com/mrlfgc

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • Gautam
    Member

    @gautam2011

    :O

    This shouldn’t be the case. However, check the topic.php of your theme and see if there is the currect loop. It should look like this:

    <?php foreach ($posts as $bb_post) : $del_class = post_del_class(); ?>
    <li id="post-<?php post_id(); ?>"<?php alt_class('post', $del_class); ?>>
    <?php bb_post_template(); ?>
    </li>
    <?php endforeach; ?>

    And did you follow the steps to upgrade written here – http://bbpress.org/documentation/upgrading/


    Gautam
    Member

    @gautam2011

    Also, you should upload templates to my-templates folder, not to bb-templates folder.

    yes, I did. and I checked again with the new default template, still not working. so it can’t be really a theme issue, or?

    edit: yes, my theme is in the my-templates folder (now)

    problem solved, it was somehow a problem with my .htaccess file.

    I had permalinks activated, de-activated it, activated again, created a new htaccess file, and it worked again ;)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.