Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

No feedback after adding tag to existing topic here


  • chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Possibly related – it used to be when accessing a non-existent tag by URL, you would get a page that says “Here is a collection of tags that are in use on the forums” or something like that, which was an improvement over the 404 error.

    Now, you get the option to add a new tag. Basically a tag management page.

    The problem I am seeing though is that when you try to add a tag to an existing topic, either by hitting enter or clicking the [add tag] button, it does not appear to get added. However, if you refresh the page, the tag will be there.

    So, something recently changed and not in a good way. Not sure if it affects members or just moderators.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • Rich Pedley
    Member

    @rich-pedley

    I thought I saw that the other day, then assumed someone else had added the tag! Glad it wasn’t just me seeing this.


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Someone here posted that they couldn’t add tags, then they looked and saw the tag, so they assumed they just didn’t see it the first time and were trying to add a tag that already existed. Was that you or someone else?


    Rich Pedley
    Member

    @rich-pedley

    me ;)


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Where’s the post? It was a topic about something else, but I can’t recall now what it was.


    Rich Pedley
    Member

    @rich-pedley

    It may have been deleted as I changed the text to nvm.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.