Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Multisite User Problems


  • matrixd
    Participant

    @matrixd

    Hello, I have a multisite 3.4.1 – buddypress 1.6.1 – bbpress 2.1.2 installation in a subfolder: mysite.com/subsite/ and I have some User Problems. Both Buddypress + bbpress are network activated.

    1. When a user register he doesn’t appear at the main site but in the Superadmin users area.

    2. Registered users can’t write reply’s or new topics, the following message appears: “You cannot create new topics at this time.”

    What did I make wrong?
    Why I can’t see registered users in the main site, so I can give them some roles?
    Is there a solution?

    Thanks
    Kostas

    p.s. The multisite+buddypress+bbpress installation and the main site is in the subfolder.

    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  matrixd.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  matrixd.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  matrixd.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  matrixd.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • 5ngua
    Participant

    @5ngua

    sample problem here http://bbpress.org/forums/topic/allow-global-access-checked-people-still-can-not-post/ , not yet resolved :(

    p.s. Me too, the multisite+buddypress+bbpress installation and the main site is in the subfolder.


    tarciso_melo
    Participant

    @tarciso_melo

    “2. Registered users can’t write reply’s or new topics, the following message appears: “You cannot create new topics at this time.”

    Same problem for me too (just item nº2), but all my sub-blogs are in subdomains. I tried to activate/deactivate all plugins, and I found the conflict is with BuddyPress.

    wordpress 3.4.1 + buddypress 1.6.1 + bbpress 2.1.2 — multisite using subdomains

    I just want that every blog of my network have its own forum


    tarciso_melo
    Participant

    @tarciso_melo

    I have just make a fresh install of wordpress 3.4.1 + buddypress 1.6.1 + bbpress 2.1.2 — multisite using subdomains.

    Same problem. Same conflict.


    Fanoop
    Participant

    @fanoop

    I was experiencing the same issue. I found a plugin that seemed to correct the problem.

    http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-user-management/

    Once I installed this and assigned the roles across all of my sites everything works fine.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  Fanoop.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  Fanoop.

    Shane Gowland
    Participant

    @thewebatom

    You can also use this plugin to assign the forum participant role to all users across a multisite network.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.