Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

1.0 alpha 2 parse url error

  • Hi,

    On 1.0 alpha 2, I just noticed that when your are NOT logged in and you click on “ADD NEW” wherever it appears (front page, tag, etc) I get the following PHP error:

    Warning: parse_url(/forums/bb-login.php?re=http://www.example.com/forums/?new=1) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/www.example.com/public_html/forums/bb-includes/backpress/functions.wp-cron.php on line 186

    I never noticed this after first installing as I never felt the need to click on it when not logged in.

    I see you don’t have it on your support forums, so I’m not sure what’s happening here.

    I tried the sambauers plugin from http://bbpress.org/forums/topic/redirect-after-login-error#post-19571

    but when trying to activate it I get “Plugin could not be activated; it produced a Fatal Error.”

    I guess this is because it was a fix for a 0.9 release.

    Please help!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Until this parse URl issue gets resolved “properly”, I’ve done a quick fix by replacing:

    bb_new_topic_link();

    with

    if ( bb_is_user_logged_in() ) : bb_new_topic_link(); endif;

    which simply checks of the user is logged in and then only displays the “ADD NEW” link otherwise nothing.

    A better quick fix would be to have and else statement with a simple link to the login page if the users is not logged in.


    Sam Bauers
    Participant

    @sambauers

    @bharatk

    There was a syntax error in the code you copied from the other topic. I’ve edited it there if you want to grab it again.

    Thanks Sam,

    However, after many many hours trying to fix alpha relase issues, I felt that my time was better spent on developing thr Set Forever organisation and not just the site at http://www.setforver.org

    I hope to install a 1.0 alpha 2 or future release fir testing and feedback in future.

    Thank you all for your support anmd great work.

    i’m having this same issue. login works, but the error makes it look sketchy… any fix yet… ideas??? thx!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.