Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Index page not working properly in Graphene Theme


  • remike
    Participant

    @remike

    I am currently using Graphene Theme which apparently should be compatible with bbPress
    Curently my index page looks like this
    http://hosting0948899.az.pl/wp/forums/

    The index displays as if I get search results for all my pages with forums instered inside.
    The same with user profile page…

    What can I do? What causes the problem?

    • This topic was modified 4 years ago by  remike.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

  • Pippin Williamson
    Moderator

    @mordauk

    As far as I can tell it appears to be working correctly. Can you give a more thorough example of what it should look like?


    remike
    Participant

    @remike

    Thank you for your reply.

    I’m quite surprised to hear that. It looks completely broken for me and my users.The “forum” link from the menu does work fine as I pasted the shortcode on a page.

    What doesn’t work is the link “forums” in the navigation bar http://hosting0948899.az.pl/wp/forums/
    as well as the user profile pages
    http://hosting0948899.az.pl/wp/uzytkownik/bulka_tarta/

    It copies the index form on 30 pages on one after another. It looks really strange,
    http://img4.imageshack.us/img4/8997/forumbroken.png


    Pippin Williamson
    Moderator

    @mordauk

    Ok now I see the issue with the profile page. If you create a new (regular) page and place the profile short code on it, does it work?


    Stephen Edgar
    Moderator

    @netweb

    Profile Shortcode? No such thing? https://codex.bbpress.org/shortcodes/ Maybe there should be?


    Pippin Williamson
    Moderator

    @mordauk

    Oh dang, I could have sworn there was one.


    remike
    Participant

    @remike

    I have partially found a solution. I copied out all of bbpress functions.php to my graphene-child functions.php. After that I copied out the single-user.php template to my graphene folder.

    It kind of sorted it out, but the entire background just disappeared and I had no user title displayed above the avatar.

    I had to add the white background and the user name manually. Unfortunately bbp_current_user_name provides MY OWN user name, not the name of the profile displayed. So if I want to go to somebody else’s profile I will still see my own id…

    Does anyone have any solution?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar