Skip to:

Close – but 404 on topics and profiles

  • Because I like to be difficult, I have my WordPress installed at ~/ and mapped to My bbpress installation is in directory ~/ and mapped to

    It mostly works. When I try to look at the default topic I get a 404. If I try to view a profile I also get a 404.

    .htaccess currently has Options +MultiViews and I have also tried the code generated by /bb-admin/rewrite-rules.php

    My config.php reads:

    // ** MySQL settings ** //

    $bb_table_prefix = ‘bb_’;

    $bb->domain = ‘’;

    $bb->path = ‘/’;

    $bb->name = ‘Reality Me Discussions’;

    $bb->admin_email = ‘validemailaddyhere’;

    $bb->mod_rewrite = true;

    $bb->page_topics = 30;

    $bb->edit_lock = 60;

    $bb->gmt_offset = -5;

    define(‘BBLANG’, ”);

    $bb->akismet_key = ‘properkeyhere’;

    $bb->wp_table_prefix = ‘wp_’;

    $bb->wp_home = ‘’;

    $bb->wp_siteurl = ‘’;

    /* Stop editing */

    define(‘BBPATH’, dirname(__FILE__) . ‘/’ );

    require_once( BBPATH . ‘bb-settings.php’ );

    Any suggestions?

    Doug McCaughan

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • In what diretory is the .htaccess file located?


    I’ve got the same problem. I originally was trying to integrate with wp to my directory structure is

    I get a 404 with

    “The requested URL /blog/forums/topic/2?replies=1 does not exist.”

    Get the same thing on profiles.

    Hi guys. I seem to be getting the same thing as well.

    Got through the installation all right. Very basic installation. Nothing fancy with subdomains, just straight directory installation to

    Can log in as “admin” all right.

    Can’t view “admin” user profile which is supposed to be here:

    The /profile/1 directory and file doesn’t exist.

    Can’t view topic at:

    The /topic/1 directory and file don’t exit.

    Can add forums and topics but can view them as subdirectories don’t seem to be getting created.

    Any thoughts or suggestions?


    You know I took another look at making pretty permanent links and did that again with the .htaccess and all and I’m not getting the “The requested URL /blog/forums/topic/2?replies=1 does not exist.” anymore.

    But now I’m getting bb_get_user needs a numeric ID.

    Solution :

    in includes/template-functions.php


    switch ( bb_find_filename($_SERVER) ) :


    switch ( bb_find_filename($_SERVER) ) :



    I had the same partial 404-links.

    For me the right htaccess solved the issue.

    It was really the missing Options +MultiViews in the .htaccess (root or bbpress-folder – both works). So maybe You’ve a further look?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar