Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Weird IE problem with bbpress


  • rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    Hello All,

    I have a weird problem with IE. I have installed my bbpress into techzone on http://www.oraclepronet.com

    I am able to visit the forum using http://www.oraclepronet.com/techzone/ on all other browsers except IE and even on IE, if I keep refereshing the browser, it displays on 4th or 5th try. I have checked this behavior on many PCs and found it to be the same. Other times, it just shows 404 – page cannot be displayed

    Anything comes to your minds regarding this issue? Please let me know

    Best Regards

    Ramesh J Menon

    http://www.oraclepronet.com

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

  • Adam Harley
    Member

    @kawauso

    Using IE on it doesn’t work at all for me. How weird… http://www.oraclepronet.com/techzone/index.php loads fine though on first try, so it might be something to do with how the server is handling the directory index rather than bbPress. Your version of WordPress has security holes by the way, you might want to upgrade.


    Ashfame
    Participant

    @ashfame

    AFAIK directory index doesn’t depend on browser. Its really a weird issue in my opinion.


    rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    just a quick question….did you guys find the same problem with IE? or is it just me missing something?


    Ashfame
    Participant

    @ashfame

    Took a while to load but it loads on IE 8 for me. If you need to look at various IE versions, then take a look at this http://blog.ashfame.com/2009/06/check-webdesign-different-versions-ie/

    Its worth the effort if majority of your target audience is using IE.


    rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    by the way, thanks for the upgrade tip, was getting an error while doing auto upgrade, googled it and fixed the error and now my wpmu is 2.8.4a


    rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    ash,

    thanks for the link. my target audience is only IE6 and above. my laptop has IE6 and thats as low as i am willing to get….


    rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    any ideas any one…i am struggling with this. i dont want to put index.php ahead of my url


    rameshjmenon
    Member

    @rameshjmenon

    reinstalled bbpress completely….fixed the integration issue but still IE isssue is pending….all other browsers are A OK!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.