Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Users 404 pages


  • wbuist
    Participant

    @wbuist

    I’ve installed BBPress plugin with WordPress on a brand new install of both. Everything worls fine, except that when the topic authors name or image is clicked the system directs to /forums/users/[username] and that gives a 404 error. Including for me as the administrator.

    I’ve searched for a solution but can’t find one. I see lots of people with an issue that the users get 404 but admin doesn’t but I don’t even get that.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • This could be an issue with your rewrite rules. To fix this try resetting your permalinks. In your WordPress Administration Screens navigate to Settings > Permalinks, select a different permalink structure and save. Then select your preferred permalink structure and save again.


    wbuist
    Participant

    @wbuist

    Thanks Stephen, I’ve tried that but it made no difference.


    Stephen Edgar
    Moderator

    @netweb

    Hmmm… Maybe a plugin conflict?

    To try and resolve conflicts with other plugins please disable all your plugins except bbPress to see if the error persists. Re-enable each plugin one at a time and if things break again you should be able to now know which other plugin is causing the conflict.


    wbuist
    Participant

    @wbuist

    Thanks Stephen, That is what it is, thank you. I’ve now raised the conflict issue with the other plugin writers, much appreciate your help.


    antoineboni
    Participant

    @antoineboni

    Hi guys,

    I have the same problem! I just installed bbPress 2.4.1 and any user profile returns a 404 error.

    https://www.webacademie.co/discussions/user/frenchycopy/

    Even myself as the admin: http://www.webacademie.co/discussions/user/Admin/

    I even created a brand new user using the bbpress registration form thinking maybe the user needed to be created by bbpress itself but that didn’t work either.

    I have tried resetting my permalinks. I also deactivated every single plugin except bbpress and even alone, I still get the 404 errors.

    Can someone help me? I have no clue what to do! I’m more than willing to pay for support on this. I just want things to work.

    Thanks in advance…


    antoineboni
    Participant

    @antoineboni

    OH! I unchecked Prefix all forum content with the Forum Root slug in the bbpress settings and it solved the problem for me!

    http://www.webacademie.co/profil/Admin/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.