Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Usernames not displaying on topics


  • Darren_Mooney
    Member

    @darren_mooney

    The title says it all.

    I’m running WP 3.2.1, BP 1.5 & BBP 2.0.

    I’ve installed the exact same setup on two sites, one works perfect, the other doesn’t.

    All I see in the source is:

    <a href="http://thegamersrepublic.org/members/pixel/" title="View 's profile" rel="nofollow"></a>

    Example of where its happening: http://thegamersrepublic.org/forums/topic/armageddon/

    I haven’t edited the source of BBP, and I’m not sure what causing it.

    Anyone got any ideas?

    Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

  • Darren_Mooney
    Member

    @darren_mooney

    Bump & Update

    I’ve looked into the possibility a plugin is causing this, disabled one by one, testing after each is disabled, no change.

    I’ve also tested removing all custom functions with no change.

    I would really appreciate some help with this, it has really been annoying me, I can’t figure it out.

    Thanks.


    Andre
    Participant

    @andrejcarter

    I don’t think anyone is having the same problem. Is there any chance a file is missing? Have you re-uploaded the plugin and theme?


    Darren_Mooney
    Member

    @darren_mooney

    Hi Andre, thanks for the reply.

    I hadn’t considered that, just tried doing a complete uninstall / delete and reinstall and the problem remained. It would suggest something else is causing it, now I’m even more confused.


    Darren_Mooney
    Member

    @darren_mooney

    I’ve actually just noticed that if I changed the author tag on blog posts on wordpress to:

    <?php the_author() ?>

    It doesn’t display there either. I guess its not a BBP problem after all, but leaves me even more confused.


    Andre
    Participant

    @andrejcarter

    Have you tried switching themes, preferably to one of the default themes, so see if it shows as expected?


    Darren_Mooney
    Member

    @darren_mooney

    Yeah I tried that after my last post, both the default BP theme and a basic wordpress theme, both stock, and the problem was still there.

    This is what has made me believe its not a BBP problem. Because of this I’ve marked this topic as resolved and posted a support topic on wordpress.org:

    http://wordpress.org/support/topic/author-username-not-displaying?replies=1

    This one is really bothering me, I’m not sure what could be causing it.

    Thank you for all of your help, Andre.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.