Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Unable to view old posts


  • frasermassey
    Member

    @frasermassey

    Hi

    I run a WP site and BBpress forum. Recently upgraded to BBpress latest release version and now when I log in I cannot view any old posts and when I try to create a new topic is reports ‘This topic has been closed’

    On the top of dashboard I get the following…

    Warning: Division by zero in D:inetpubvhostssunstridercats.orghttpdocsbbpressbb-includesfunctions.bb-statistics.php on line 214

    Warning: Division by zero in D:inetpubvhostssunstridercats.orghttpdocsbbpressbb-includesfunctions.bb-statistics.php on line 194

    Warning: Division by zero in D:inetpubvhostssunstridercats.orghttpdocsbbpressbb-includesfunctions.bb-statistics.php on line 174

    Warning: Division by zero in D:inetpubvhostssunstridercats.orghttpdocsbbpressbb-includesfunctions.bb-statistics.php on line 244

    I know this warning is shown if it belives there are no posts but the forum has been fine for a long time and has showing on the overview of the dashboard..

    39 forums

    82 topics

    457 posts

    So the posts are still there although I cannot see them or add to them.

    Any help would be greatly appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

  • frasermassey
    Member

    @frasermassey

    By the way, have tried switching to the default theme which made no difference.

    deactivate your statistics plugin and then try.

    There was the exact same error messages reported here:

    http://bbpress.org/forums/topic/admin-panel-warning

    Here was the solution:

    It turned out that couple of topics in the topic tables didnt have topic start time.

    It was 0000-00-00 00:00:00. It was probably from converting from phpBB.

    I changed to start times and then there is no warnings anymore.

    Do you have phpmyadmin? You could check the topic start times in the database maybe…


    frasermassey
    Member

    @frasermassey

    Dont have a statistics plugin as far as I know, checked the plugin directory and cannot see it.

    Thanks Johnhiler, I saw that post previous and have checked and they do have start times. I was hoping it was that also :)

    keep suggestions coming please.


    frasermassey
    Member

    @frasermassey

    Just restored all of my BB tables via phpmyadmin to a backup I took last week and ‘seems’ to be working again.

    I suspect it was the WP integration plugin which broke it.

    Will update if problem returns.

    This is what I can think of… The new config files for either bb&wp is different in some way. Or you need to just recount everything under the bbpress admin section.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.