Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

permalinks not working


  • sureshdrim
    Participant

    @sureshdrim

    Hello all,

    I tried all the installation steps correctly,but still couldn’t get permalinks working.I am using bbpress version 1.0.2 PHP 5.3.0 and server software value is also set to Apache as expected.

    It shows error: Oops! This link appears to be broken.

    on clicking any forum/topic.

    Please help !

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

  • chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Can you post a link to your site please?

    Also, if you turn off permalinks, does your bbPress installation work?


    sureshdrim
    Participant

    @sureshdrim

    Hello Chrishajer..

    here is the link.. http://thecollegehunt.com

    If I turn off permalinks its works fine.Problem arises only when I turn on name based permalinks.

    Try to post a link on your site. May be the php versions will have some problems to run.


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    It looks like your server software is “Server: YTS/1.17.13″, which is “Yahoo Traffic Server” and my experience is that it does not support .htaccess or permalinks. Your options are to live without permalinks or get a new hosting company.

    If anyone else has information to the contrary, please post it.


    kevinjohngallagher
    Member

    @kevinjohngallagher

    Good catch Chris,

    Yahoo Traffic Server doesn’t use .htaccess files.

    Though that might change in the future after Yahoo donated TS to the Apache Foundation, though they still have the source code in-house.

    As I recall though, YTS has quite an extensive plugin library, and so there might (probably?) be an alternative method out there. It’s beyond me though.


    sureshdrim
    Participant

    @sureshdrim

    @Chris

    Thanks Chris ..

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.