Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Page 63 of 1


  • Ben L.
    Member

    @nightgunner5

    The links to topics on my forum have recently been getting weird. Instead of linking to the first page of a 1 page topic, it links to the non-existant 63rd page.

    Here are the plugins I’m using:

    Admin Can Post Anything 0.05

    Akismet 1.0

    Allow Images 0.7.1

    Announcement forum 1.0 (Custom, not publicly released)

    bbEmoticons 0.72

    bbPress Polls 0.5.5

    bbPress Private Messaging Extended 0.9

    bbPress signatures 0.14

    Bozo Users 1.0

    Censor 0.1

    Hidden Forums 0.0.4

    Mini Track 0.1.6

    Move It 0.14

    Post Count Plus – Dynamic.Titles & More! 1.1.6

    Report Post 0.11

    Support forum 2.3.3

    Temporary ban 1.0

    Unread Posts 0.9.1

    I’ve tried recounting the forums many times, sometimes it works for a few hours, other times it doesn’t do anything to help.

    I’m on bbPress 1.0-alpha 2.

    My forum url is http://forums.llamaslayers.net/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Do you have an example of a page where this is happening? I can’t find one on your forum.


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    This is sort of interesting in your footer too:

    1949 posts in 139 topics over 473 months by 26 of 23 members.


    _ck_
    Participant

    @_ck_

    This sounds vaguely related to the Topics Per Page bug that somone else reported under alpha 2.

    I wonder if something with topic counts has changed under 1.0a2

    I wouldn’t recommend using that Move-It plugin.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.