Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

No Forum link in Header


  • trlyons
    Participant

    @trlyons

    I used these instructions ( http://codex.buddypress.org/getting-started/installing-group-and-sitewide-forums/#c-set-up-sitewide-forums-only ) to try to install bbPress. Site is two days old, so all software and plugins are new (and I’ve only added BP and bbP).

    The forums work, but I can’t get a link to show in the header:

    http://unifyyoseikan.org/forums

    I’ve tried many things, including:
    - Reinstalling bbPress several times
    - Deactivating bbPress so the Directories link to connect “Discussion Forums” and the Forums Page can be set, then reactivating bbPress.
    - Keeping or deleting the Forums Page (having it exist prevents forum from working)
    - Kludging, by manually creating a page with a different url (/discuss) which forwards to /forums with the url redirection meta tag.
    - Reading and re-reading the afforementioned instructions, some parts of which don’t make sense to me. e.g.: “Since you are setting up Sitewide Forums only, a) Disable (uncheck) Discussion Forums in the Settings > BuddyPress > Components panel”

    So far the ugly kludge is the only thing that provided both a link in the header and a successful load of the /forums page.

    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by  trlyons.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.