Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

missing attributes after upgrade to 0.8.2.1


  • atomAstro
    Member

    @atomastro

    I no longer have element attributes such as href, title, rel, or cite for content posted by users. For example:

    This is a <a href="http://www.link.com" title="a link">Link</a>

    becomes:

    <a>Link</a>

    i figured this was something in bb-includes/formatting functions, but everything looks right to me:

    function bb_allowed_tags() {
    $tags = array(
    'a' => array(
    'href' => array(),
    'title' => array(),
    'rel' => array()),
    'blockquote' => array('cite' => array()),
    'br' => array(),
    'code' => array(),
    'pre' => array(),
    'em' => array(),
    'strong' => array(),
    'ul' => array(),
    'ol' => array(),
    'li' => array()
    );
    return apply_filters( 'bb_allowed_tags', $tags );
    }

    does anyone have any ideas?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • atomAstro
    Member

    @atomastro

    I have confirmed this issue with a squeaky clean install of wpmu 1.2.3 + bbPress 0.8.2.1. All attributes are stripped from html elements included in a post. Now installing and testing with plain old WP 2.2.1, will report back shortly.


    atomAstro
    Member

    @atomastro

    This issue has now been confirmed with WP 2.2.1 as well. All attributes from html elements are stripped. It only happens after wp-blog-header is included, everything seems to work fine when its running alone. Heading over to trac….


    atomAstro
    Member

    @atomastro

    What bbPress and WordPress plugins do you have installed?

    I haven’t been able to reproduce this on my machine (no plugins for either).


    atomAstro
    Member

    @atomastro

    Tested and experiencing the bug with no plugins on both WP 2.2.1 and WPMU 1.2.3. Only happens if wp-blog-header.php is inlcuded in the config.php for bbPress.

    Might it be some server setting?

    Currently experiencing on three different machines, very similar setups though. I will test this on a different machine/setup tonight.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.