Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

"/forums" url 404 page not found

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

  • John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Try visiting your permalinks page, and saving them. Sometimes they need a refresh after bbPress is installed.


    squalesblog
    Member

    @squalesblog

    Hi John!

    I followed several walthroughs like trying to refresh permalinks and re-saving bbPress settings, with no luck! :'(

    Any ideas?

    Thanks ;)


    squalesblog
    Member

    @squalesblog

    OK, so I tried to change the permalinks to “http://squales.high-bridge.fr/%post_name%/” and “http://squales.high-bridge.fr/forums” works by I get a blank page.

    I found what’s causing the issue: the bbp-forum-index points to “http://website/forum” (without the s) instead of forums.

    This is why the navigation “Home > Forums” link is also broken…

    Could anyone tell me how to fix this, please??

    Many thanks!


    squalesblog
    Member

    @squalesblog

    Hi again!

    Any help would be very much appreciated.

    Does anyone know what’s wrong with the shortcode bbp-forum-index pointing to url “forum” instead of “forums”?

    Many thanks in advance.


    Lynq
    Participant

    @lynq

    Whenever I have a fairly serious issue like this I follow these three steps first:

    - Switch to a default theme like twentyten

    – Disable plugins

    – Update permalinks

    Give that a go then see what happens when you disable each individual plugin.


    squalesblog
    Member

    @squalesblog

    Hi!

    @Lynq: Thanks for you reply. I tried all those troubleshooting, with no luck :”'(

    @bookespana: Thanks. Hopefully, I know what a http404 error is and this does not help much more… :s

    As explained, if you go to http://squales.high-bridge.fr, then click on the link in the navbar “Forums”, you reach the following url: http://squales.high-bridge.fr/forum –> here’s the error as it should be “Forums” (with an S).

    Then click on any forum. You’ll see navigation links “Accueil > Forums”.

    If you make an onmouseover on the “Forums” link, you’ll see that it points to http://squales.high-bridge.fr/forums.

    Finally, if you click, you get a blank page…

    Any ideas?

    Thanks for your replies,

    Regards.


    enderandrew
    Member

    @enderandrew

    I’ve run into this a few times myself with bbPress 2.0. Sadly I didn’t find the root cause and a proper fix, but I did find a workaround. I change the root slug of the forums to Discussion and then I uncheck “Prefix your forum area with the Forum Base slug (Recommended)”

    So my Movies forum is:

    http://site.com/forum/Movies and that works. Then I used “Page Links to” and create a menu entry for Forums that links to http://site.com/Discussion as the root of the forums.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.