Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Topic "Notify me…" checkbox not appearing.


  • lamarant
    Participant

    @lamarant

    Hi,

    I have a new installation of WP/Buddypress that I’ve installed and I have a question regarding Group Forums. For some reason I am not seeing the “Notify me of follow-up replies via e-mail” checkbox that should appear below the “tags” option as seen in these forums as well as here:

    http://mercime.files.wordpress.com/2011/11/bp-forums-19.gif

    Driving me nuts. Is there a way to turn this feature on? What am I missing?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • Stephen Edgar
    Moderator

    @netweb

    In the bbPress forum settings there is a setting ‘Subscriptions - Allow users to subscribe to topics’ and this should be checked to enable users to subscribe to topics.


    lamarant
    Participant

    @lamarant

    No luck…that setting is already checked and still no checkbox shows up. I’m using the “Huddle” theme. Do you think this is theme related?


    Stephen Edgar
    Moderator

    @netweb

    Try switching to the ‘Twenty Eleven’ theme and see what happens.


    jeffacubed
    Participant

    @jeffacubed

    Hi @lamarant,

    This ‘anamoly’ nearly drover me bonkers, until I finally discovered the ‘BuddyPress Group Email Subscription’ (when activated) plugin lead to the ‘Subscribe’ & ‘“Notify me of follow-up replies via e-mail” button/links to disappearing in bbPress Topics. In my case I’m using BuddyPress 1.6.4 & bbPress 2.3 RC1 & WP 3.5.1

    I’m not sure is this could be your issue, but it 100% was mine. I still need to dig-into the code to see what’s really causing the conflict, but (for-now) DE-activating the ‘BuddyPress Group Email Subscription’ does resolve this issue for me.

    Hope that helps,

    -Jeff

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.