Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

clicking on any topic I gives a 404 error


  • folgerj
    Participant

    @folgerj

    Just upgraded to Version 2.0-rc-3 and now when I click on any topic I get a 404 error. I did this while signed in and from the dashboard and from the forum page on the outside. One of my users left a reply and hour or so before I upgraded and I can edit it and see what he wrote. But if I click on view what he wrote then it gives me the 404 error.. Nothing I do seems to allow me to see the topics in detail. I can only see a topics list at this address http://jeff-foliage.com/fall-foliage-forum/ but clicking on any or all the topics are not found…

    Is this where I say HELP!!! :-)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • folgerj
    Participant

    @folgerj

    First I re-installed RC3

    Then

    I de-activated all plugins and then one at a time reactivated and this seemed to work…

    My forum seems to working again…


    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Refreshing your permalinks is what fixed it.


    YouON
    Member

    @youon

    i see all corretcly, it was a permalink issue?


    converting2wp
    Member

    @converting2wp

    Deactivating/reactivating the plugin didn’t work for me. But just going to Dashboard > Settings > Permalinks and clicking “Save Changes” seems to have done the trick. Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.