Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Blank page after posting


  • Gautier_Girard
    Member

    @gautier_girard

    Hello

    I’ve been using bbpress 0.9.0.1 for months without any big problem. But this time, I don’t know at all what happens :

    When I post a new topic or reply to a topic, everything goes well except that instead of redirecting me to the topic, bbpress shows a blank page.

    I see nothing special in error logs…

    I tried to delete my cookies and post again but this doesn’t solve the problem.

    Do you have any idea ? What could it be ?

    I took a look at bb-post.php. If I echo “test”; before this line :

    $post_id = bb_new_post( $topic_id, $_POST );

    Then it works. But if I put it after, then it doesn”t display test.

    So bb-post doest post the stuff, but there may be an error after that.

    Thanks a lot for your help… I’m stuck!

    Gautier

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

  • Gautier_Girard
    Member

    @gautier_girard

    Hello

    I deactivated the plugin Post Count Plus and everything is right.

    I’ve been using this plugin for months without any problem.

    Does anyone know what could be the problem with it ?

    URL of my forum : http://www.gautier-girard.com/forum/ (French language)

    Thanks a lot.

    Gautier


    _ck_
    Participant

    @_ck_

    Did you try doing a recount under the admin section and include post counts?

    “[ Rebuild Post Count For All Users ]“

    Don’t forget to upgrade to 0.9.0.4 (though I doubt that will do anything for this problem)

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.