Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

bbPress 2.02 & 2.1 + Cloudflare + Firefox 12.0 = slow post ?!!!


  • Sniper Kitten
    Member

    @sniperkitten

    I recently noticed that when I try to start a topic or posting a reply, it’s taking about 30+ second before the topic/reply is show up. If you try to tell me there may be a “bad plugin” and try to disable all of it except bbPress, save it. I have tried the following:

    1. Using different browser.

    I find out that when I try to use Firefox 12.0 to post, it’s loading extremely slow. But this is not happening in Internet Explorer 9 or Google Chrome 18.

    Try to start Firefox in safe mode? Yes I have tried to do that but it doesn’t make a difference.

    2. Using different user/computer.

    It’s still the same.

    3. Try to post a comment in a normal post.

    I was able to comment a post without any problems, so I think it may be a “bad plugin” problem.

    4. Disable all plugin (except bbPress & BuddyPress)

    But the same thing happen. FYI I don’t edit either the bbPress or BuddyPress files.

    5. Using different theme.

    I replace my modified custom community theme with BuddyPress Default theme and see if I putting bad codes in my theme. But this doesn’t solve problem even I tried other themes.

    6. Change permalink structure.

    It doesn’t make any changes, and I don’t think it will help.

    7. Reinstall WordPress, bbPress & BuddyPress

    Still doesn’t make any changes.

    8. Create a new install in another domain.

    I use http://scirefs.com/ as my main and http://www.scirefs.org as a sandbox (with the same configuration as in SCIREFs.com) with only bbPress and BuddyPress activated. But everything works fine in SCIREFs.org with either bbPress 2.02 or 2.1 and I have no issue with Firefox 12.

    9. The Cloudflare……

    Since I have Cloudflare as my CDN for SCIREfs.com but not SCIREFs.org, I tried to remove SCIREFs.com from Cloudflare and add SCIREfs.org to it and see what happens. The result: The issue with Firefox at SCIREFs.com disappear but SCIREfs.org is now facing the old issue.

    Do anyone here have any ideas what’s wrong with it? Or someone here is facing the same problem? This seems to be the first and the only problem I can’t figure it myself.

    You can login to SCIREFs.org using the following information:

    Username: demo

    Password: demo

    URL of the forums: http://www.scirefs.org/test-forums

    And try to start a topic or post a reply using Firefox and see if it’s happening to you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.