Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

bb-admin: Forums Not Displaying


  • Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    I’m having a very strange problem with my bb-admin Forums (forums.php) page: none of my forums are displayed.

    On the front end, all forums are visible, and posts/replies can be added.

    But on the back end, it is as if bbPress can’t read the forum list from the database, or something.

    It will let me add a new forum, but even a newly added forum isn’t displayed.

    Has anyone seen anything like this? I’ve tried searching the bbPress forums, but haven’t run across anything even remotely similar.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Could it be a theme issue, maybe?


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    @InvTrdr: The back-end (bb-admin) isn’t themed.

    is it a stand alone? version?


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    I have bbPress 1.0.2 installed, integrated with WP 2.8.4 using only the built-in bbPress integration functionality.

    I would suspect a DB issue, except that the front-end can read/write to the appropriate DB tables.

    Sounds like it. Can you reinstall BBpress?


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Have you cleared the cookies or tried the back end with another browser?

    Do you have a normal looking dashboard, but just the list of forums is missing?

    Are you using any plugins?


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    @ gerikg: I can, but I’m not sure what it would accomplish. I suppose the nuclear option works if all else fails. Though, if it’s a database issue, will reinstalling bbPress help?

    @ chrishajer: I have replicated the problem using IE8 and FF3.5 under WinXP. For thoroughness, I can check FF 3.0.x under Linux, but I don’t think it will make a difference.

    Everything else about the admin, from the Dashboard on through all the rest of the pages, displays properly – all the settings, the posts, the users, everything.


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    I didn’t mean it was a browser display issue. I just wanted to see if using a browser that you hadn’t used before would have a different experience. It’s easier than clearing cookies sometimes.

    So, are you using any plugins that might affect this?

    Can you get a list of the forums using something like phpMyAdmin? Maybe you have a weird character or something that is throwing things off.

    I’m never a fan of reinstalling. Just find and fix the problem, IMO.


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    @ chrishajer: Here are my active plugins:

    Akismet

    bb-NoSpamUser

    BBcode Buttons Toolbar

    BBcode Lite

    bbPress signatures

    bbPress Smilies

    bb Topic Views

    Best Answer

    Bozo Users

    Check For Updates

    Enhanced Registration

    Human Test for bbPress

    Ignore Member

    Mass Delete Users

    Members Online

    Mini Stats

    My Views

    My Views module – Most/Least Posts

    My Views module – Most/Least Views

    My Views module – Started/Participated Topics

    New User Notification Email

    Post Count Plus – Dynamic.Titles & More!

    Post Count Plus for WordPress

    Related Topics

    Reputation (Karma) for bbPress

    Skip Akismet

    Subscribe to Topic

    Topic Icons

    Unread Posts

    The really strange thing is, the Dashboard shows 18 forums (which is the correct number), but bb-admin/forums.php just won’t display them.

    I suppose I can try disabling all plugins, and see if forums.php then displays the forums properly?


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    That’s a lot of plugins. Since I’ve never heard of or seen this problem, my guess is that it’s plugin related. Even people who’ve integrated with WordPress have never described the problem you’re having.

    I wouldn’t disable them all. I think I would try disabling any that affect the data you see in the back end. I’m not familiar with all those plugins so I am unsure which ones affect the back end.

    But, worst case, yes, disable all plugins and see if you can see the forum list. I don’t think a front end theme would affect what you’re seeing or not seeing in the back end.


    chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    If you view the source of the page that’s displayed where the forum list should be, what is present? If you can post the source of that as a text file, someone can look at it and see how far the bbPress functions got and what might have failed.

    Or, maybe that forum.php file is incomplete or otherwise damaged? Can you download a new copy and compare to yours?


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    I suppose I can try disabling all plugins, and see if forums.php then displays the forums properly?

    That was it. Now to figure out the culprit plugin.


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    It appears that the problem appears when activating the My Views suite, specifically, the Topic Views sub-plugin.

    The source isn’t helpful. There is just nothing at all rendered where the forum list should be:

    <div class="wrap">

    <h2>Forums</h2>


    FORUM LIST GOES HERE


    <hr class=”settings” />

    But, I can live without that particular plugin.


    Chip Bennett
    Participant

    @chipbennett

    (Changed status to resolved, since the culprit has been identified. Posted a comment on the plugin’s comment thread.)

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.