Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Add New Killing My Theme

  • Front the front-page if a user clicks ADD NEW the theme gets all screwy putting the sidebar up on the top left. I’m about 100% sure there is an extra closing div in their closing the wrapper I have set up. I’ve looked through all the post related files and can’t find it.

    Take a look freakinasheville dot com/forum/?new=1

    Any ideas on where to look or what might be causing this?

    Thanks,

    Matt

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • chrishajer
    Participant

    @chrishajer

    Start here:

    http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Ffreakinasheville.com%2Fforum%2F%3Fnew%3D1

    In the process of making your design valid XHTML, I suspect you will find the reason for this problem.

    One thing that’s weird right off the bat is you have two div id="main" in the pages that work, but only one in the page that looks messed up. IDs should be unique, so maybe one would be main-page and one would be main-forum, or something, but why is it missing on the page that is messed up?

    I think you’re right that it’s an issue with a div.

    Yeah, one of the divs at the bottom has to be moved – it’s not inside the right if then flow. I wonder if anyone ever made a trac ticket; this has come up loads.

    Thanks for the help it’s much appreciated.

    Time to go div hunting searching;-)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.